Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

The Empties Sequel Vol.I





Καλησπέρα σας!

Τέλος της εβδομάδας και αποφάσισα να γράψω ένα άρθρο με Empties. Τα άρθρα με Empties τα θεωρώ, γενικά, πολύ ενδιαφέροντα, καθώς μπορείς να έχεις μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη για ένα προϊόν. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!  

Oriflame: Christmas Surprises, Sweet Berries Scented Hand Cream







Λεπτόρρευστη κρέμα χεριών με άρωμα διάφορων Berries. Η εκπληκτική μυρωδιά της και το φανταστικό ροζ- τσιχλοφουσκί χρώμα της, σε προκαλούν να τη φας και όχι να τη χρησιμοποιήσεις ως κρέμα χεριών. Η υφή της δε με άφησε ιδιαίτερα ευχαριστημένη, καθώς είναι υπερβολικά –για τα δικά μου γούστα- λεπτόρρευστη. Παρ` όλο που έχει λεπτή υφή δεν απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και θέλει πολύ μικρές ποσότητες (βάζετε- απλώνετε- απορροφάται- ξαναβάζετε- ξαναπλώνετε- ξαναπορροφάται, κοκ). Γενικά είναι μια πολύ μέτρια κρέμα χεριών και δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα.

Ποσότητα: 75ml
Βαθμός: 5/10
Crash test: Μη τρελαθείς για να την αποκτήσεις.





The Bodyshop: Strawberry Body Polish








Αν είστε λάτρεις του The Bodyshop, όπως κι εγώ, και χρησιμοποιείτε συχνά τα προϊόντα τους, θα έχετε διαπιστώσει, ότι σχεδόν όλα, και κυρίως οι κρέμες, τα αφρόλουτρα, τα απολεπιστηκά, είναι φανταστικά. Το συγκεκριμένο είναι πολύ απαλό με το δέρμα και συνίσταται ακόμα και για καθημερινή χρήση. Καθαρίζει πολύ ωραία, ενώ αφήνει την υπέροχη μυρωδιά φράουλας σε όλο το σώμα, η οποία διαρκεί για πολύ.

Ποσότητα: 200ml
Βαθμός: 8/10
Crash test: Αξίζει να την αποκτήσεις!




Sephora: Triple action cleansing water (micellaire) Face and Eyes







Ένα από τα κορυφαία micellaire της αγοράς. Αφαιρεί τα πάντα, λιώνει κυριολεκτικά το μακιγιάζ, ό,τι κι αν έχετε στο πρόσωπό σας, από έντονο και σταθερό μέχρι αδιάβροχο. Είναι ένα κι ένα για λιπαρά ή με τάση ακμής δέρματα, καθώς αφαιρεί το περιττό σμήγμα και φέρνει στα ίσα της την επιδερμίδα. Είναι ιδανικό ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες/ μάτια. Αν ψάχνετε ένα προϊόν ντεμακιγιάζ που να έχει όλα τα παραπάνω, αυτό είναι το ιδανικότερο, και πιστέψτε με δε θα θέλετε να αλλάξετε προϊόν.

Ποσότητα: 400ml
Βαθμός: 9/10
Crash test: Αξίζει να την αποκτήσεις οπωσδήποτε!!!





Lunasea Botanicals: Earth and Herbs, 10 Minutes Deep Pore Mud Mask








Αυτή η μάσκα βρισκόταν στο πακέτο με τις μάσκες που είχα παραγγείλει από το μαύρο σαπούνι Αφρικής και είναι καταπληκτική! Είναι ιδανική για λιπαρά και προβληματικά δέρματα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και ξεμπλοκάροντας τους πόρους. Καταπραΰνει και ηρεμεί το ερεθισμένο δέρμα, απομακρύνει τις ακαθαρσίες, τις τοξικές ουσίες και τα βακτήρια. Προάγει την αναγέννηση νέων κυττάρων αφήνοντας το δέρμα λείο και καθαρό. Αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι είναι φυσική, αυτή η μάσκα είναι τέλεια!

Ποσότητα: 15gr (4-5 χρήσεις)
Βαθμός: 10/10
Crash test: Αξίζει να την αποκτήσεις οπωσδήποτε!!!









Lancome: Hypnose Drama Mascara, by Alber Elbaz








Αυτή η μάσκαρα τα έχει όλα: υπέροχη συσκευασία, έντονο μαύρο χρώμα, καταπληκτικό βουρτσάκι, δίνει όγκο, μήκος, καμπύλη και δεν αφήνει κόμπους. Δεν περιγράφω άλλο.

Ποσότητα: 6,5ml
Βαθμός: 9,55/10
Crash test: Αξίζει να την αποκτήσεις οπωσδήποτε!!!





Artdeco: Art Couture Lash Designer Mascara








Αρχικά, είχα ενθουσιαστεί με τη μάσκαρα αυτή: πολλή μαύρη, πολλά υποσχόμενο βουρτσάκι. Το πρώτο σκέλος με άφησε αρκετά ευχαριστημένη, καθώς αφήνει εντονότατο αποτέλεσμα, από το δεύτερο, όμως, όχι ιδιαίτερα. Δίνει την καλύτερη καμπύλη, που μου έχει δώσει ποτέ μάσκαρα, αλλά όγκο και μήκος δε δίνει καθόλου. Επίσης, μου ξεράθηκε επάνω στο τρίμηνο, παρ΄ όλο που τη σφράγιζα καλά. Αν χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με κάποια άλλη μάσκαρα, το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει θεαματικότατο.

Ποσότητα: 9ml
Βαθμός: 6,5/10
Crash test: Αν έχεις κάποια άλλη και θες να ενισχύσεις τα αποτελέσματά της, αγόρασέ την.





Avon: Advance Techniques 360o Nourishment, Morocan Argan Oil







Μία από τις οικονομικότερες, πρακτικότερες και υπέροχες λύσεις όσον αφορά τις leave-in θεραπείες μαλλιών. Είναι λεπτόρρευστο, μυρίζει εκπληκτικά, δεν βαραίνει τα μαλλιά και βλέπετε άμεσα αποτελέσματα, ειδικά αν τα μαλλιά σας είναι πολύ ταλαιπωρημένα/ αφυδατωμένα/ φθαρμένα.  Εγώ το χρησιμοποιώ μετά το πιστολάκι (διότι πριν χρησιμοποιώ άλλο) για να κλείσει και να θρέψει την τρίχα από τον ζεστό αέρα. Εσείς, βέβαια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για προστασία από τη θερμότητα πριν φτιάξετε τα μαλλιά σας. Αν αναζητάτε ένα οικονομικό λάδι για προστασία από τη θερμότητα/ θεραπεία είναι το καλύτερο.

Ποσότητα: 30ml
Βαθμός: 9/10
Crash test: Αξίζει να την αποκτήσεις οπωσδήποτε!!!





Sephora: Express Nail Polish Remover









Πάνε τα βαμβάκια, πάνε τα ασετόν, οι μπατονέτες και όλος αυτός ο πανικός: απλά βάζετε το δάχτυλό σας στο σφουγγαράκι, το γυρίζετε δεξιά- αριστερά και εξαφανίζει το μανό, όσο σταθερό κι αν είναι. Επίσης, δεν περιέχει ασετόν και parabens. Τέλος έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Ποσότητα: 75ml
Βαθμός: 8,5/10
Crash test: Αξίζει να την αποκτήσεις οπωσδήποτε!!!





Seche Vide: Dry Fast Top Coat











Το καλύτερο top coat της αγοράς. Διεισδύει στο μανό, στεγνώσει πολύ γρήγορα, γυαλίζει υπέροχα και διατηρεί το χρώμα εβδομάδες (κι εγώ κάνω δουλειές στο σπίτι). Έχει μόνο ένα μειονέκτημα κι αυτό είναι η τιμή του. Αν το βρείτε σε προσφορά να το αποκτήσετε οπωσδήποτε. Εγώ ήμουν τυχερή και το αγόρασα 3 στην τιμή του ενός από τη Γερμανία (γι΄ αυτό και αγαπώ να κάνω ψώνια εκεί).

Ποσότητα: 14ml
Βαθμός: 8/10 (χάνει μόνο λόγω τιμής)
Crash test: Αξίζει να την αποκτήσεις οπωσδήποτε!!!

Αυτά για απόψε!

 

Να περνάτε όμορφα και δημιουργικά.

 

Πολλά φιλιά,

L.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν πληρώνομαι από ΚΑΜΙΑ απολύτως εταιρία, για να κάνω διαφήμιση ή προώθηση κάποιου προϊόντος. Επίσης, αν τα προϊόντα δε «δουλεύουν» σε εσάς, δε φέρω καμία ευθύνη. Η άποψη είναι προσωπική και αναφέρω το πώς τα προϊόντα δουλεύουν σε μένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I`ll be happy answering to you...