Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Apivita: Review Part II


Καλησπέρα σας!

Για το πρώτο μέρος πατήστε εδώ.

Apivita the sequel, λοιπόν, και σας έχω κι εδώ πολλά και όμορφα πράγματα.

Τονωτικό Σαμπουάν για Γυναίκες για την Τριχόπτωση, με δάφνη & λούπινο:

  • Αναζωογονεί τη ρίζα της τρίχας, δυναμώνει και θρέφει τα μαλλιά χάρη στο λούπινο, το ginseng, τις βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία, τη δάφνη, το νέρολι και το φασκόμηλο
  • Καθαρίζει τα μαλλιά χωρίς να ερεθίζει το τριχωτό χάρη στο σύστημα ήπιων επιφανειοδραστικών και τη σαπωνάρια
  • Ενυδατώνει τα μαλλιά και καταπραΰνει το τριχωτό χάρη στο μέλι, αλόη, λεβάντα
  • Προστατεύει τα μαλλιά και το τριχωτό από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος, διατηρώντας την ισορροπία της βιοχλωρίδας του τριχωτού χάρη στο Bio Cotton Protection System (μελίτωμα βαμβακιού+ ολιγοσακχαρίτης+αργινίνη).
  • Ιδανικό για περιόδους εποχικής τριχόπτωσης, ιδίως κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του φθινοπώρου

Εγώ είμαι σα γατί: μαδάω όλο τον χρόνο και κυρίως φθινόπωρο και άνοιξη. Μιλάμε για πολύ μαλλί! Και σα να μη φτάνει όλο αυτό, τα βάφω κι όλα, οπότε το πρόβλημα εντείνεται. Είχα αγοράσει, λοιπόν, το σαμπουάν της Apivita για την τριχόπτωση για να το δοκιμάσω. Χρησιμοποίησα δύο μπουκάλια, αλλά δεν είδα κάτι ιδιαίτερο. Ίσως μια μικρή διαφορά, αλλά τίποτα το συγκλονιστικό, πολύ μέτρια πράγματα.

Σαμπουάν κατά της Ξηροδερμίας, με μέλι & τεϊόδεντρο:

  • Βοηθά στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα χάρη στο tea tree, εκχύλισμα ιτιάς και σαλικυλικό οξύ που περιέχει.
  • Ενυδατώνει και καταπραΰνει το ερεθισμένο και ξηρό τριχωτό χάρη στις πρωτεΐνες σιταριού και στο μέλι.
  • Διατηρεί την ελαστικότητα των μαλλιών
  • Προστατεύει τα μαλλιά και το τριχωτό από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος, διατηρώντας την ισορροπία της βιοχλωρίδας του τριχωτού χάρη στο Bio Cotton Protection System (μελίτωμα βαμβακιού+ολιγοσακχαρίτης+αργινίνη).


Αυτό (και το αντίστοιχο του Korre) με βοήθησε να καταπολεμήσω αποτελεσματικά την πιτυρίδα/ ξηροδερμία και έντονο κνησμό που είχα στο κεφάλι μου για χρόνια. Είχα δοκιμάσει όλα τα αντιπιτυριδιτικά σαμπουάν που κυκλοφορούν στα σουπερμάρκετ, αλλά δεν έβλεπα αποτέλεσμα, μπορώ να σας πω κι όλα ότι το κεφάλι μου χειροτέρευε. Μέχρι που πήγα στον φαρμακοποιό μου και μου πρότεινε αυτά τα δύο σωτήρια σαμπουάν. Μετά από ένα τετράμηνο εντατικής χρήσης το κεφάλι μου απαλλάχτηκε από έντονο κνησμό και τις φολίδες και τα μαλλιά μου έπεφταν πιο ανάλαφρα και ζωντανά. Το χρησιμοποιώ μέχρι και σήμερα κατά περιόδους, όταν εμφανίζω, κυρίως τους φθινοπωρινούς μήνες και δεν έχω απογοητευτεί ποτέ! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Αφρόλουτρο για Ευαίσθητες Επιδερμίδες, με χαμομήλι & ελιά/ Αφρόλουτρο για Τόνωση, με περγαμόντο & πράσινο τσάι:


  • H Σαπωνάρια και οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες καθαρίζουν την επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζουν
  • Τα εκχυλίσματα χαμομηλιού, καλέντουλας και φραγκόσυκου καταπραΰνουν τυχόν ερεθισμούς
  • Το εκχύλισμα μελιού, το αμυγδαλέλαιο και το λαδί ελιάς ενυδατώνουν, θρέφουν και διατηρούν την υγεία της επιδερμίδας

  • H Σαπωνάρια και οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες καθαρίζουν την επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζουν
  • Το πράσινο τσάι, η πρόπολη και η ελιά προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία και αναζωογονούν την επιδερμίδα
  • Τα αιθέρια έλαια περγαμόντο και ευκάλυπτος προσφέρουν αντισηπτική, αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση ενώ παράλληλα απομακρύνουν την ένταση και ανεβάζουν τη διάθεση


Αυτά τα δύο αφρόλουτρα είναι τα αγαπημένα μου. Τα αγοράζω πολύ συχνά για πολλούς λόγους: κατ` αρχάς το άρωμα τους είναι εκπληκτικό, αναζωογονητικό και πολύ διακριτικό, καθαρίζουν καλά την επιδερμίδα, χωρίς να την ξεραίνουν, δημιουργούν έναν πλούσιο αφρό για να παίζεται μέσα στο μπάνιο (δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ παίζω ακόμα) και εν γένει, δεν ξέρω τι άλλο να πω!

Απαλό Gel Καθαρισμού για την Ευαίσθητη Περιοχή για Καθημερινή Χρήση, με χαμομήλι & πρόπολη:
  • Το χαμομήλι καταπραΰνει τους ερεθισμούς
  • Η πρόπολη εμποδίζει την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών
  • Με γαλακτικό οξύ και φυσικό ολιγοσακχαρίτη βοηθά στην προστασία της φυσιολογικής χλωρίδας της ευαίσθητης περιοχής και σέβεται το pH της
  • Εμπλουτισμένο με βιολογικό αιθέριο έλαιο λεβάντας προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας
  • Ιδανικό για την καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής

Το συγκεκριμένο αφορά, κυρίως, εμάς τις γυναίκες. Είναι ό,τι καλύτερο για καθημερινή χρήση για την ευαίσθητη περιοχή. Έχει ένα διακριτικό άρωμα, καθαρίζει την ευαίσθητη, απομακρύνοντας οσμές και οτιδήποτε κατάλοιπα στο τέλος της ημέρας, αφήνοντας μια ωραία αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας, χωρίς να επιβαρύνει την ευαίσθητη περιοχή με χημικά, όπως άλλωστε, όλα τα προϊόντα της Apivita.

Αυτά από μένα! Γράψτε μου στα σχόλια ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα της Apivita, όπως επίσης, τι άλλο άρθρο θα θέλατε να δείτε.

Να περνάτε όμορφα και δημιουργικά.

Πολλά φιλιά,

L.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν πληρώνομαι από ΚΑΜΙΑ απολύτως εταιρία, για να κάνω διαφήμιση ή προώθηση κάποιου προϊόντος. Επίσης, αν τα προϊόντα δε «δουλεύουν» σε εσάς, δε φέρω καμία ευθύνη. Η άποψη είναι προσωπική και αναφέρω το πώς τα προϊόντα δουλεύουν σε μένα.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I`ll be happy answering to you...